Har alltid haft ett stort behov att fylla på med energi och kunskap och vet att det är många som är precis som mig. Som instruktör/coach/ledare så ger man mycket energi och behöver så tillbaka. Med full kalender så kanske det inte alltid går att gå den där 200 timmarsutbildningen eller veckoresan för att få ny input. Det har varit en av drivkrafterna att utveckla Yournextmove, något som gör att det ska vara enklare att fylla på med kunskap, kunna få feedback och kunna vidareutbilda mig när jag har behov och möjlighet.

Har under våren haft förmånen att jobba med en grymt duktig och driven ny instruktör Angela som har använt sig av YNM efter att hon gått en step och aerobicsutbildning för mig. Här är Angelas egna ord:

YNM är en perfekt coachning-app för dig som vill utveckla ditt instruerande till en högre nivå. Jag har blivit coachad av Maria Olofsson som gav värdefull feedback på mitt instuderande.
Pedagogiken är en väldigt viktig del i instruerandet och jag tyckte att det var tufft till en början, det gjorde att min personliga stil inte riktigt kom fram när jag började instruera Aerobic Dance.
Maria hjälpte mig med en hel del, inte bara i pedagogiken utan även i kommunikation och ledarskap. En liten sak som att ändra sin ljudton till kraftfullare gjorde väldigt mycket till nästa pass.
Det kan vara svårt att själv se det som är bra och vad som kan utvecklas, då är det utmärkt att ha ett proffs som ser allt och hjälper till. Genom att Maria kommenterade det jag var bra på så stärktes jag och jag kände mig även bättre till de kommande passen.
Objektiv positiv och konstruktiv feedback är nog nyckeln för att kunna instruera på toppnivå!
– Angela Zanbil, instruktör på IKSU Sport

Ska bli fantastiskt kul att följa Angelas instruktörsresa och vi fortsätter att använda appen för feedback…


Angela, Anna och Rebecka på vårens YNM event 🙂

www.yournextmove.se