Lillbruden är nu en månad gammal och jag har denna vecka mysstartat att träna. Får många frågor om när/hur man ska träna både under graviditeten och efter, och ger oftast samma svar: Är oerhört individuellt och det gäller att lyssna på kroppen. Får mig innebär det att verkligen smygstarta och känna efter hur det känns efteråt, det handlar inte om några tunga pass på gymmet utan en promenad och lite lätta vikter där jag ffa kör överkropp. Ta gärna hjälp av någon sjukgymnast som kan ge just dig specifika råd, har jag gjort och känner mig tryggare med det. Även om jag kan bli lite sugen att ta en löptur i solen nu när jag vet att jag inte kan, så om jag gräver lite djupare så är jag faktiskt inte så peppad på att springa utan är lite skönt att bara gå ut och gå härliga promenader 😉 Dock så saknar jag konditionsträning och har testat crosstrainern på gymmet i 10 min, och till hösten ser jag fram emot mina dansklasser 🙂

Crunches mm får dock vänta ett bra tag…