Sitter i solstolen och läser en mycket bra bok: Lean in av Sheryl Sandberg

Som alltid är det vissa delar man fastnar mer för och eftersom jag är mitt inne i utveckling och uppbyggnad av YNM så är det en del av feedback och utveckling som känns mest spännande. I mitt jobba arbetar jag med att coacha och utveckla både människor och idéer och har i mitt företag gett feedback till instruktörer både på utbildningar och anläggningar. Det är alltid fascinerande att se hur människor som vill ha feedback kan utvecklas på kort tid bara genom att vilja jobba..

Ett exempel som författaren beskriver är just en mycket duktig medarbetare som hela tiden ville lära sig nytt och mer. Som tackade för feedback och positivt beröm och avslutade med “tack, men du måste ändå ha några tankar om vad jag skulle kunnat göra bättre”
Ställa sig frågan “hur kan jag förbättra mig?” Sedan tycker jag absolut att man ska kunna vara nöjd och tacka och ta emot det beröm man får.

Jobbar nu med några instruktörer som verkligen VILL utveckla sig och det är helt fantastiskt inspirerande, men för att bli bättre på något kräver det jobb.. Och att våga skylla sig frågan hur kan jag förbättra mig. Brukar alltid säga på mina instruktörs utbildningar att det är efter arbetet börjar. Spelar ingen roll att man har ett diplom att hänga på väggen eller en licens att stoltsera med, man måste vilja urvecklas och jobba efter..

Det allra häftigaste med de flesta jobb, inkl instruerande är väl att man aldrig slutar lära sig. Efter 18 år lär jag mig nytt hela tiden, av deltagare på utbildningar, fortbildningar, människor omkring mig och en massa annat.

Ser så fram emot YNM och hur det kommer att utveckla mig samt hur jag kan hjälpa till med feedback till andra.. (www.yournextmove.se)

Men man måste helt enkelt vilja utvecklas, ta emot feedback och lyssna för att någon förändring ska ske