Vet inte riktigt vad det var som gjorde det.. Tror att jag såg en affisch på IKSU om att de sökte instruktörer, spontan som jag ofta är så anmälde jag mig direkt till en instruktörsutbildning i Step och Aerobics. Detta är nu ganska precis 18 år sedan, och jag visste nog då inte riktigt vad jag gav mig in på. Tyckte nog att det såg ganska enkelt ut, men kan än idag känna känslan av panik då jag skulle stå inför en grupp och instruera för första gången. Det blev skräckblandad förtjusning, med betoning på det senare.. Det var den första av väldigt många utbildningar, fortbildningar, workshops och konvent och jag fascineras fortfarande av instruktörsyrket att man aldrig kan bli fullärd.

Att sedan få börja utbilda och inspirera nya instruktörer är ju bara helt magisk! Efter att jag har gjort det nu i drygt 10 år så är det dags att lägga till mitt nästa steg: ge inspiration, utbildning och feedback webbaserat genom Yournextmove appen och webben ( www.yournextmove.se). Vet själv hur man suktar efter feedback för att utvecklas som instruktör och det känns därför grymt att vi nu har ett gäng testpiloter samt 4 inspirationsevent på G under hösten.

Först ut är Sthlm och 24 timmar from NU bjussar jag och Åsa Fornander dessutom på en workshop i Ledarskap och kommunikation samma dag ( värde 349:-), hoppas att vi ses! Anmäl er på http://www.eventbrite.com/e/yournextmove-inspirationsevent-stockholm-tickets-12735697815?aff=es2

KRAM