Vaknar med en sån där härlig molande känsla i kroppen. Får fundera en stund vad det är, för det var länge sedan.. Träningsvärk 🙂 Drygt 3 månader efter att Thea kommit kan jag säga att jag nästan är tillbaka, i alla fall så att jag känner mig stark! Några kanske tycker att det låter som en kort tid, men kom ihåg att det är ytterst individuellt och går inte att jämföra med någon annan. Beror på så många faktorer, och jag känner mig bara lyckligt lottad som har haft turen att må bra, kunna tränat och sedan snabbt varit tillbaka. Tro nu inte att jag har sprungit till gymmet dag 1 efter förlossningen.. Nix, under första 3 veckorna gick jag knappt en promenad som var längre än 500 m.. Har verkligen lyssnat, tagit det lugnt och bett om råd och hjälp av de som verkligen kan.

Så idag, första gången, efter gårdagens SOMA Move och Step Dance har jag träningsvärk 🙂 ordentlig sådan tom 😉

Idag blir det ett Dance Move på IKSU spa för att sedan VILA hela helgen!

Ha en fin fredag och helg!

Kram